4 port
800 g rödspättafilér
300 g skalade räkor
450 g spenat
4 dl creme fraiche
1 dl grädde
1 msk pressad citron
2 dl riven ost
Dill
Salt
Peppar
- Sätt ugnen på 225 grader
- Smörj en ugnfast form
- Skölj spenaten och förväll i stekpanna. Använder du frusen spenat kan detta hoppas över, men tänka på att krama ur överflödig vätska ordentligt.
- Lägg fisken med skinnsidan upp på en skärbräda. Salta och peppra.
- Bred spenat på fisken rulla ihop och lägger över i den ugnsfasta formen.
- Blanda räkor, creme fraiche, grädde, dill, citron, salt och peppar.
- Häll blandningen över fisken och toppa med riven ost.
- Gratinera i ugnen ca 15 min eller tills fisken är klar
Recept idé HÄR ifrån!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar